Categorii

Tulle la Metru

Tulle la metru pentru creații vestimentare deosebite.
Cauți tulle la metru? Ești în locul potrivit. Pe site-ul nostru nostru vei găsi material tulle în diverse culori (tul verde, bleu, alb, negru, roșu, roz, galben, portocaliu etc.). Produsul se vinde în rolă de 50 m, iar lățimea materialului tul variază, în funcție de model, de la 1.5 la 3 m.

În plus, în site-ul nostru veți găsi multe modele de tulle brodat, tul cu perle sau ștrasuri. Acestea sunt sub formă de benzi decorative, cu ajutorul cărora puteți da o personalitate aparte articolelor vestimentare sau hand-made.

Despre tulle (tul, tiul) și întrebuințările sale

Tulle-ul este o țesătură ușoară, foarte fină și rigidă. Este cel mai frecvent folosit pentru voaluri, rochii (în special rochii de mireasă) și fuste de balet. Tul-ul vine într-o gamă largă de culori și crează un efect deosebit.
Numele provine de la orașul Tulle din regiunea central-sudică a Franței. Tulle (orașul) a fost bine cunoscut ca un centru de producție de dantelă și mătase în secolul al XVIII-lea, iar plasele timpurii de tul probabil își au originea în acest oraș francez. Plasa de tulle (tul sau tiul) a apărut cu siguranță mai devreme în costumul de balet parizian decât în ​​majoritatea celorlalte națiuni.

Tulle pentru rochii

Una dintre cele mai comune utilizări pentru tul este în articole de îmbrăcăminte. Tulle este adesea folosit ca accent, pentru a crea un aspect dantelat, plutitor. Tulle poate fi, de asemenea, folosit în fuste sau jupon pentru a crea o formă rigidă. Rochiile sunt adesea umflate cu ajutorul mai multor straturi de material tul rigid. Plasa de tul este, de asemenea, folosită pentru a face voaluri, deoarece este un material transparent și elegant.

Material tul pentru ornamente decorative

Din tulle se pot realiza diverse ornamente decorative. Este frecvent folosit pentru a împacheta mici daruri și cadouri de petrecere, în special la nunți și baby showers. Resturile de plasă de tul sunt uneori folosite și în matlasare și meșteșuguri, pentru a adăuga textura unui proiect. Plasa de tul multicoloră este adesea folosită în acest scop, pentru a crea flori de tul și altele.

 

Te-ar putea interesa și alte materiale Mercerie Saturn.